Благодарствено писмо до Цветан Цветанов

Председателят на Организацията на евреите в България „Шалом“ дтн Максим Бенвенисти изпрати писмо до заместник министър-председателят и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.

До
Министерство на вътрешните работи
на вниманието на
г-н Цветан ЦВЕТАНОВ,
Заместник – Председател на Министерския съвет на Република България и Министър на вътрешните работи

Уважаеми господин ЦВЕТАНОВ,

През последните дни група служители от Министерството на вътрешните работи под ръководството на Главен комисар Николай Николов участваха активно в потушаването на големия пожар на територията на държавата Израел.

Като проявиха едни от най-добрите качества, присъщи на служители на българското Министерство на вътрешните работи, тези безстрашни огнеборци бяха част от изключително ефективния международен екип, който помогна безкористно на гражданите на Израел.

Уважаеми господин МИНИСТЪР,

Моля да приемете искрената благодарност на Организацията на евреите в България “ШАЛОМ” за работата на Вашите служители в Израел и да предадете нашите най-добри пожелания за здраве и нови успехи на българските пожарникари.

Използваме случая да Ви помолим да приемете в израз на нашата благодарност и 100 броя “Respistim +” за нуждите на Министерството на вътрешните работи. Това медицинско изделие е открито и се произвежда от професор Рахамин Шекерджийски.

С уважение,
ОРГАНИЗАЦИЯ НА ЕВРЕИТЕ В БЪЛГАРИЯ

Председател
Максим БЕНВЕНИСТИ

Заместник- председател
Алек ОСКАР