ЕТИЕН ЛЕВИ ПОЛУЧИ ПРИЗА „ВАЗОВСКИ МУСТАК“ ЗА 2017, в. „Труд“, ulicata.bg

16.02.2017, 2:49  →  В медиите Медиите    

Известният музикант и певец  Етиен Херцел Леви е  носителят на приза „Вазовски мустак“ за 2017 г., който  получи по време на големия Старопланински събор „Да стоплим сърцата с вино и любов“ на Манастирската поляна край Сопот.
Известният солист на вокална група „Трик“, вокален педагог и атрактивен участник в реалити формати е бил предпочетен от тричленно местно жури от Сопот в конкуренцията на колегата си от легендарната рок група „Щурците“ Кирил Маричков и тв журналиста Кеворк Кеворкян.  С това звание  той се нарежда до много известни българи като актьора и театрален режисьор Красимир Ранков, покойния тв водещ Димитър Цонев и хирурга от „Пирогов“ д-р Стоян Сопотенски, носители на титлата „Вазовски мустак“ в предишните издания на надпреварата.
Кметът на Сопот Деян Дойнов и съгражданите му останаха приятно изненадани от факта, че новият носител на приза за най-хубав Иванвазовски мустак се оказа далечен роднина по майчина линия  с Патриарха на българската литература. Етиен Леви разказа, че момиче от майчиния му род Теневи от Казанлък се била омъжила преди години за племенник на Иван Вазов на име Димитър.

Източник и снимка: в. „Труд“